Окупанти завдали ракетного удару по Броварах
Категорія
Україна
Дата публікації

Окупанти завдали ракетного удару по Броварах

Окупанти завдали ракетного удару по Броварах
Джерело:  online.ua

Мер міста Бровари під Києвом Ігор Сапожко повідомив, що окупаційна армія РФ завдала ракетного удару по кількох інфраструктурних об'єктах у місті.

Джерело: Facebook-сторінка Ігора Сапожка

Окупанти здійснили ракетну атаку на Бровари 

Сьогодні з самого ранку були попадання в ряд інфраструктурних об'єктів в нашій громаді. Прошу зберігати спокій, можливі перебої з електроенергією та водопостачанням. Всі служби працюють в посиленому режимі, - наголосив мер Броварів.

У той же час повідомляється про запеклі бої в районі міста Ізюм на Харківщині, та безуспішні спроби наступу окупантів на території Луганської та Донецької областей.

За добу було зафіксовано понад двадцять ударів окупантів із РСЗВ, артилерії та один ракетний удар по території Харківської області.

В суботу 16 оквітня в результаті обстрілів населених пунктів Луганської області окупанти поцілили у Лисичанську лікарню та НПЗ, а вночі влаштували масований обстріл житлових кварталів Сєвєродонецька.

Зранку не припиняється обстріл Кремінної, щонайменше одну людину поранено. Позиційні бої у Попасній та Рубіжному.

Протягом ночі окупанти безуспішно намагались вести наступ у напрямку Мар'їнки і Красногорівки. Через нічний обстріл Мар'їнки загинула одна цивільна людина.

Обстрілів зазнали Авдіївка, Торецька та Очеретинська громади. Є руйнування інфраструктурних об'єктів.

За ніч численні вибухи та обстріли фіксувались на території Херсонської області та в самому Херсоні.

 Інформація щодо руйнувань та постраждалих наразі відсутня. В області в багатьох населених пунктах гуманітарна криза, ситуація загострюється.

Вночі лунала повітряна тривога в Миколаєві. Зранку у місті було чути вибух. Деталі з'ясовуються. Протягом дня також окупантами обстрілювалися райони області.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?