Окупанти заявили про відновлення поромного сполучення Криму з Туреччиною
Категорія
Україна
Дата публікації

Окупанти заявили про відновлення поромного сполучення Криму з Туреччиною

Окупанти заявили про відновлення поромного сполучення Криму з Туреччиною
Джерело:  ТАРС

В окупованому Криму заявили про відновлення поромного сполучення між анексованим півостровом і Туреччиною. Гендиректор підприємства "Кримські морські порти" Олексій Волков заявив, що пряма поромна лінія "Крим-Туреччина" буде запущена восени 2018 року, передає ONLINE.UA з посиланням на ТАСС.

Окупанти запланували, що паром з Криму до Туреччини буде ходити з порту в Керчі, який найбільш наближений до Кримського мосту, незаконно побудованому Росією через Керченську протоку. Планується по поромної лінії поставляти овочі і фрукти з Туреччини до Криму, а з території півострова відправляти м'ясо.

Волков також анонсував, що в 2019 році окупанти планують запустити морське пасажирське сполучення з Туреччиною. Він упевнений, що ці домовленості будуть досягнуті з Анкарою на тлі поліпшення відносин Росії і Туреччини.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Туреччина заборонила входити в свої порти морським суднам, які пливуть з території тимчасово окупованого українського Криму.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?