Окупанти знищують нафтобази та продовольчі склади
Категорія
Україна
Дата публікації

Окупанти знищують нафтобази та продовольчі склади

Окупанти знищують нафтобази та продовольчі склади
Джерело:  online.ua

За словами радника міністра МВС Вадима Денисенка, окупаційна армія РФ почала знищувати нафтобази та склади з продовольством, намагаючись створити в Україні ще страшнішу гуманітарну кризу.

Джерело: Всеукраїнський телемарафон

Окупанти погіршують гуманітарну кризу в Україні 

Вони почали пробувати знищувати нафтобази і продуктові склади. За останні дні нафтобази в Калинівці, продуктові склади в Сєвєродонецьку, - повідомив Денисенко.

За його словами, Україна повинна розуміти стратегію кремлівських загарбників.

Нам потрібно розуміти їх стратегію. Я думаю, що це буде наше ключове завдання в найближчі не тижні, а дні - максимально розосереджувати продукти харчування зі складів і розосереджувати паливо, використовуючи тактику так званих мобільних складів і мобільних баз нафтопродуктів, - зазначив Денисенко.

Зокрема, представники ДСНС оприлюднили кадри наслідків масштабної пожежі на нафтобазі у Львові після чергової атаки окупантів.

Повідомляється, що пожежу, яка спалахнула на нафтобазі після атаки окупантів, намагались загасити протягом 14 годин.

Пожежа на нафтобазі виникла близько 16:30 у суботу, 26 березня. Локалізувати вогонь вдалося о 5:02, а вже повністю загасити о 6:49.

За минулу добу окупанти також обстріляли Чернігів та населені пункти на території області.

Минула доба позначилася черговими обстрілами ворога по мирних мешканцях Чернігівщини. Внаслідок атак пошкоджені дві школи та низка цивільних будівель в Чернігові. Ворог також завдав авіаудару по одному з сіл Чернігівського району та обстріляв село на Ніжинщині, - повідомляють в МВС.

Крім того, за минулу добу було виявлено 7 осіб, що можуть бути причетні до диверсійної діяльності та мародерства.

Вже понад два тижні чернігівці залишаються без води, тепла, електрики, а подекуди й газопостачання. Поліцейські надають містянам гуманітарну допомогу та допомагають їм долати труднощі воєнного часу, - зазначають правоохоронці.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?