Окупантів вибили з Ірпеня
Категорія
Україна
Дата публікації

Окупантів вибили з Ірпеня

Окупантів вибили з Ірпеня
Джерело:  online.ua

Українські військові звільнили місто Ірпінь під Києвом від російських окупантів, однак поки що жителі міста не зможуть повернутись до додому, адже у прилеглих районах продовжуються бойові дії та обстріли.

Джерело:   Telegram-канал  Ірпінського міського голови Олександра Маркушина

Окупантів вибили з Ірпеня 

Друзі, ще звертаюсь до наших мешканців. В Ірпінь повертатися поки що не можна. Це поки небезпечно. Ми закріпляємося на наших рубежах нових й далі будемо йти й звільняти Бучу, Гостомель, Ворзель. Ми розуміємо, що на наше місто будуть ще напади й будемо мужньо його боронити. Ірпінь, це Україна, - наголосив Маркушин.

У той же час представники британської розвідки повідомили, що окупанти продовжують наступ у Маріуполі, однак українські військові продовжують тримати оборону центра міста.

Українські сили продовжують проводити локалізовані контрнаступи на північний захід від Києва, у тому числі на Ірпінь, Бучу та Гостомель. Ці атаки мали певний успіх, і війська РФ було відкинуто з ряду позицій. Російські війська продовжують наступ на Маріуполь з безперервними інтенсивними обстрілами міста, однак центр міста залишається під контролем України, - зазначається у повідомленні представників британської розвідки.

Разом з тим, за даними розвідки, в інших місцях російські сили утримують позиції блокування, намагаючись реорганізувати та перезавантажити свої сили.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?