Окупаційна армія РФ створює гуманітарну катастрофу в Україні
Категорія
Україна
Дата публікації

Окупаційна армія РФ створює гуманітарну катастрофу в Україні

Окупаційна армія РФ створює гуманітарну катастрофу в Україні
Джерело:  online.ua

У Генштабі ЗСУ повідомили, що російська окупаційна армія навмисно створює умови для грандіозної гуманітарної катастрофи в Україні.

Джерело: Facebook-сторінка Генштабу ЗСУ

Окупанти роблять все для страшної трагедії українського народу 

За минулу добу засоби ППО України знищили три військові вертольоти окупантів. При цьому російські загарбники не провидили наступальних дій протягом минулої доби.

Зусилля окупантів були зосереджені на поповненні резервами і відновленні пошкодженної техніки.

У той же час до прикордонних з Україною районів перекидались підрозділи іноземних найманців

Окупанти терористичними методами насаджують жорсткий адміністративно-поліцейський режим, свідомо створюють умови для гуманітарної кризи на тимчасово зайнятих територіях, - зазначають у Генштабі.

Зокрема, окупанти не пропустили в Херсонську область український гумконвой, який віз жителям регіону необхідні продукти харчування, медикаменти та речі першої необхідності.

Водночас окупанти примушують місцевих жителів до взаємодії та колабораціонізму, поширюють листівки із закликами звертатись до окупаційної адміністрації, обіцяють жителям Херсонщини скасування кредитних боргів та льготи підприємцям у ведені бізнесу.

У Генштабі також повідомляють, що зі зведеного загону 331-го гвардійського парашутно-десантного ударного Костромського полку, що брав активну участь у бойових діях під Києвом, в живих залишився всього один військовий, який наразі перебуває в госпіталі.

На тлі подібних обставин командуванням російського Чорноморського флоту терміново проводяться заходи щодо заміни 130-відмовників-контрактників 810-ї бригади морської піхоти на десантників 7-ї десантно-штурмової дивізії. Питання про їх подальшу службу вирішує ФСБ.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?