Окупаційна "влада" Криму смішно посперечалася з Джемілєвим
Категорія
Події
Дата публікації

Окупаційна "влада" Криму смішно посперечалася з Джемілєвим

Окупаційна "влада" Криму смішно посперечалася з Джемілєвим

Так званий "віце-прем'єр" окупаційної "влади" Криму Дмитро Полонський відповів образами на слова українського нардепа, багаторічного лідера Меджлісу кримськотатарського народу Мустафи Джемілєва про майбутню відмову Росії від півострова.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Lenta.ru.
Як відомо, Джемілєв висловив упевненість в тому, що Україна має шанс повернути півострів тільки після того, як Росія зазнає краху через санкції Заходу.
Полонський у відповідь на ці слова назвав українського депутата "пересічним політичним карликом".

Читайте також: В окупованому Криму вже розчаровані Росією: фото насмішили мережу
"Джемілєв є найбільш пересічним політичним патефоном! Якщо відстежити періодичність його, вибачте на слові, виступів, то простежується чітка закономірність: з'їздив до західних повелителів і отримав від них гроші і вказівки - вважай, що ручку завели, і все та ж стара і скрипуча платівка віщає!" - розповів він.
Також кримський віце-прем'єр заявив, що "життя пересічного політичного карлика абсолютно сіре і безрадісне!"
У свою чергу користувачі соцмереж жорстко висміяли Полонського.









Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Мустафа Джемілєв висловив упевненість в тому, що Україна не зможе повернути окупований Крим ні військовим шляхом, ні різким підвищенням рівня життя українців.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?