Окупований Донецьк залишився без води: в соцмережах хвилювання
Категорія
Події
Дата публікації

Окупований Донецьк залишився без води: в соцмережах хвилювання

Окупований Донецьк залишився без води: в соцмережах хвилювання
Джерело:  online.ua

В окупованому Донецьку через обстріл і подальше знеструмлення однієї з фільтрувальних станцій міста виникли проблеми з водопостачанням.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сепаратистське видання Донецьке агентство новин.
У публікації йдеться, що проблеми виникли на Верхнєкальміуській фільтрувальній станції - вода частково або повністю відсутня в декількох районах Донецька.
Також ситуацію прокоментував один з керівників місії ОБСЄ в Україні Олександр Хуг.
"Верхнєкальміуська фільтрувальна станція без електрики. Донецьк, Ясинувата і Макіївка без води і опалення", - написав Хуг на своїй сторінці в Twitter.
Відсутність води викликала бурхливу реакцію соцмереж.


Malpo Malu: "Тримаю ванну з водою про запас. Спрацювало. З обох кранів тільки сумне шипіння. Досвід не проп'єш!"
Necro Mancer: "Калінінський, Автомагазин води можна сказати, що ми маємо, на 1му поверсі тоненькою цівкою йде, на 5му думаю зовсім немає".
Донецький міньйон: "Котельні будуть поки ганяти воду, яка в системі, але без підживлення, ми і без опалення можемо залишитися, але це найгірший варіант".
Donetskiy earthman: "Куйбишевський і частково київський будуть поки без води, і це надовго. Вони підключені до однієї гілки, вона знеструмлена. Зараз про ремонтні роботи там навіть мова не йде".
Читайте також: НП на шахті в окупованому Донецьку: з'явилися нові подробиці

Згідно з повідомленням донецького водоканалу, в місті перейшли на нічний режим подачі води.


Також з'явилося повідомлення "МНС" так званого ДНР про графік доставки технічної води до Київського району Донецька.


Як повідомляв ONLINE.UA, 1 лютого в окупованому Луганську в одному з житлових будинків прогримів вибух побутового газу, що стало причиною загоряння підвального приміщення.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?