"Олег Сенцов помре": Навальний зробив сенсаційне звернення до Путіна
Категорія
Світ
Дата публікації

"Олег Сенцов помре": Навальний зробив сенсаційне звернення до Путіна

"Олег Сенцов помре": Навальний зробив сенсаційне звернення до Путіна
Джерело:  online.ua

Російський опозиціонер Олексій Навальний на своєму сайті опублікував звернення до Кремля та російського президента Володимира Путіна із закликом звільнити Олега Сенцова та інших українських політв’язнів, передає ONLINE.UA.

Навальний зазначив, що його заарештували у перший день голодування українця, але майбутнє у них зовсім різне – політик скоро повернеться до сім'ї, а режисер може піти з життя.

"А Олег Сенцов помре. Один у своїй камері, за тисячі кілометрів від близьких. Помре, розуміючи, що справа його повністю сфальсифікована, провини за ним немає. Ніякий він, звичайно, не терорист",- підкреслив відомий опозиціонер.

Навальний наголосив, що перед смертю Сенцова можуть катувати: "Ми ж розуміємо, що таке "примусове годування" в російській в'язниці".

Навальний написав, що далекий від думки закликати до милосердя владу РФ, адже вони на таке не здатні. І звернувся до того, чим ті завжди всіляко хваляться, - бажанням дурити і "перегравати".

"Його подвиг, і його жертва, і його смерть поставлять його в один ряд з Боббі Сендс, Марченком і іншими титанами людства. І будуть фільми про нього, і книги, і вулиці на його честь. І санкції нові теж, звичайно. Треба переграти. Ви візьміть і, шокувавши всіх навколо, відпустіть його і всіх 64 українських політзеків", - йдеться у листі.

Нагадаємо, 16 травня режисер Олег Сенцов оголосив голодування з вимогою відпустити всіх незаконно затриманих політв’язнів, які перебувають в Російській Федерації.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Кольченко оголосив голодування в Росії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?