Олег Сенцов втретє став батьком — перше фото немовля
Категорія
Культура
Дата публікації

Олег Сенцов втретє став батьком — перше фото немовля

Олег Сенцов втретє став батьком — перше фото немовля
Джерело:  online.ua

Відомий український режисер із Криму та колишній бранець Кремля Олег Сенцов поділився з українцями радісною новиною — він розповів про те, що втретє став батьком. Новонароджену дівчинку назвали Еммою. Журналісти намагалися дізнатися, як наразі почувається немовля, однак режисер нагадав представникам медіа, що "не коментує особисте життя". Про це інформує ONLINE.UA з посиланням на допис Олега Сенцова у Facebook.

Усе, що наразі відомо, – це те, що дочку назвали Еммою. Ім'я матері дитини також не розголошується.

"Донька Емма", – лаконічно повідомив режисер та опублікував фото з дитиною.

На цю радісну новину миттєво відреагували друзі та знайомі Олега Сенцова, а також українці, як уважно слідкують за його життям, планами та здобутками.

"Оце так новини! Чудові! Дуже, дуже, дуже раді за вас! Здров’я і щасливої долі маленькій. Насолоджуйтеся цим чудовим часом; Щиро вітаю з Янголятком; Щирі вітання! Здоров'я донечці і батькам!; Нічого собі!! Супер новин! Хай росте здоровою та щасливою!; Вітаємо!!! Божого благословіння малятку:); Прекрасна новина і таке красиве ім‘я! Нехай росте щаслива, любима і має багато тепла навколо неї!; Оба-на!!!!!Щирі вітання і побажання всього найкращого! Окремі вітання мамі; Це прекрасно, хай живе в любові і радості; Вітаю!!!!! Щасливої долі маленькій україночці; Вітаю!!! Чудові новини! Нехай її оточують щастя та любов!", - вітають Олега Сенцова з народженням доньки користувачі мережі.

Як відомо, у Сенцова вже є двоє дітей – дочка і син. Раніше режисер повідомляв, що вони живуть з ним у Києві.

Олег Сенцов зі старшою донькою

Не можна також не згадати про те, що наприкінці січня Олег Сенцов анонсував створення платформи звільнення політв'язнів. За його словами, у майбутній платформі вже погодилися взяти участь Володимир Балух та Олександр Шумков. Сам Сенцов закликав приєднатися до ініціативи всіх охочих.

Нагадаємо,що після 5 років незаконного ув’язнення Олег Сенцов повернувся в Україну в межах обміну російських злочинців на українських військовополонених. Режисер пройшов через викрадення, арешт, неправомірний судовий процес, однак досі не зміг повернутися до окупованого Росією Криму.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Олег Сенцов розповів, як Україна може повернути Крим.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?