Олег Винник неоднозначно висловився про РФ та війну на Донбасі
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Олег Винник неоднозначно висловився про РФ та війну на Донбасі

Олег Винник неоднозначно висловився про РФ та війну на Донбасі
Джерело:  online.ua

Відомий український співак Олег Винник вважає, що у війні України з Росією вбивають один одного "два дуже близькі народи". Про це він заявив в ефірі телеканалу "Прямий", передає ONLINE.UA.

Ведучий запитав артиста про його ставлення до Росії, на що Винник відповів, що їхня розмова "заходить у політику".

"Скажімо, переді мною стоїть стіна, тому що вона сталася ця стіна... Я не хочу нікуди ні про кого нічого говорити. Я маю на увазі, чи є війна, чи нема війни – люди про це все знають офіційно чи не офіційно... Але я знаю, що два народи дуже близькі один до одного – брати – вбивають один одного. Як я можу ставитись до цього? Це велике горе!" – сказав виконавець.

Окрім того, співак розповів, що його вже два чи три роки поспіль запрошують виступити у Росії, але він постійно відмовляється.

"Тому що йде війна, тому що люди страждають, гинуть і я не ступлю туди ногою", – наголосив артист.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше популярний французький співак Поль Манандіз виконав хіт Олега Винника "Вовчиця" своєю рідною мовою.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?