Олена Зеленська несподівано звернулась до українських спортсменів - відео
Категорія
Спорт
Дата публікації

Олена Зеленська несподівано звернулась до українських спортсменів - відео

Олена Зеленська несподівано звернулась до українських спортсменів - відео
Джерело:  online.ua

Перша леді України Олена Зеленська побажала успіху спортсменам з вадами слуху та звернулась до них мовою жестів. Емоційне відео вона опублікувала на своїй офіційній інстаграм-сторінці 12 грудня, оскільки саме сьогодні в Італії стартують XIX зимові Дефлімпійські ігри, передає ONLINE.UA.

Зазначимо, що 34 українські спортсмени будутьборотися за перемогу у містах Мадезімо, К'явенна та Санта-Катерина-Вальфурва. Відомо, що дефлімпійці взяли участь у відкритті події, а дружина українського лідера публічно підтримала їх на початковому етапі змагань.

Перша леді побажала спортсменам здобути найкращі результати та повернутись до столиці переможцями. Вона зізналася, що захоплюється людьми, які презентують державу на подібних змаганнях. Цікаво, що дружина президента вперше звернулась до громадян мовою жестів.

"Мої сердечні вітання українським дефлімпійцям. На жаль, я сьогодні не зможу бути разом з вами, тому й вирішила записати це відео. Бажаю вам блискучих перемог і високих результатів на зимовій Дефлімпіаді. Щиро захоплююся тим, що ви робите для України. Адже те, як ви презентуєте нашу державу на світових спортивних аренах, – це престиж України. Вболіватиму за вас! Повертайтеся з перемогами", - попросила перша леді.

Як повідомляв ONLINE.UA, Олена Зеленська нещодавно дала резонансне інтерв’ю журналу Vogue. Вона стала обличчям грудневого номера. Зокрема, видання підготувало одразу три варіанти обкладинки, які підготували за участю першої леді України.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?