Олена Зеленська терміново звернулася до всіх українців
Категорія
Україна
Дата публікації

Олена Зеленська терміново звернулася до всіх українців

Олена Зеленська терміново звернулася до всіх українців
Джерело:  online.ua

Перша леді України Олена Зеленської терміново звернулася до всіх українців - вона попросила кожного небайдужого взяти участь у благодійному продажу дитячих малюнків, щоб зібрати кошти на будівництво майданчика для дітей з особливими потребами в українській столиці. Дружина українського лідера зазначила, що вже взяла участь у благодійній акції, але допомогти здійснити мрію дітей з особливими потребами може кожен українець. З таким закликом Зеленська звернулася до українців через пост в соцмережі, передає ONLINE.UA.

"Зліва на фото - Еммануїл. Розумний, позитивний і товариський хлопчик, якому хвороба заважає рухатися вільно. Праворуч - Іван. Життєрадісний, розважливий і творчий. Просто він бачить світ трохи інакше, ніж ми. Обидва вони і ще багато їхніх друзів живуть в Оболонському районі міста Києва та мають спільну мрію: щоб на Оболоні з'явився майданчик для дітей з особливими потребами. Ми теж можемо їм допомогти! Ці дві картини (з автографами художників!) я вже придбала ", - йдеться в зверненні Зеленської.

Нагадаємо, Олена Зеленська веде активну соціальну діяльність, спрямовану на посилення гендерної рівності в країні і на захист дітей. Зокрема, нещодавно Кабмін підтримав її ініціативу про приєднання України до міжнародного "Партнерства заради миру Біарріц" по встановленню рівності жінок і чоловіків.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Уповноважена Верховної Ради з прав людини Людмила Денисова звернулася з нагальною вимогою до першої леді України Олені Зеленської. Омбудсмен закликала дружину президента взяти під особистий патронат дітей в'язнів Кремля, щоб вони не відчували браку уваги і турботи, поки їх батьки перебувають в полоні агресора.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?