Олені Воробей заборонений в'їзд в Україну: з'явилися нові подробиці
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Олені Воробей заборонений в'їзд в Україну: з'явилися нові подробиці

Олені Воробей заборонений в'їзд в Україну: з'явилися нові подробиці

Вистава в Києві, в якій повинна була зіграти російська артистка-гумористка Олена Воробей, якій заборонили в'їзд в Україну, все-таки відбулася, але без її участі.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Обозреватель".
Як стверджує джерело, роль Олени Воробей в спектаклі "Джекпот з доставкою додому" грали актори по черзі.
Читайте також: Скандальн ий дизайнер грубо відповів на заборону в'їзду в Україну, в мережі обурені
"Була повна імпровізація. Актори по черзі грали роль Воробей, постійно забували слова. Частина глядачів покинула зал прямо на першій дії, проте більшість все ж залишилися задоволеними виставою і після закінчення вистави аплодували артистам стоячи", - сказано в повідомленні.
Відзначимо, що акторові Оскару Кучері, який летів разом з Оленою Воробей, в'їзд в Україну дозволили. Ще вранці він скаржився в Facebook, що його не пускають, проте ввечері на сцені Жовтневого палацу Кучера все ж з'явився.


Нагадаємо, Олена Воробей намагалася в'їхати в Україну для участі у виставі і обурилася відмовою на перетин кордону, яку було їй пред'явлено в аеропорту Києва.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше СБУ заборонила в'їзд в Україну російській співачці Юлії Самойловій через виступи в Криму.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?