Ольга Фреймут у прозорій чорній сукні приголомшила фанатів
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Ольга Фреймут у прозорій чорній сукні приголомшила фанатів

Ольга Фреймут у прозорій чорній сукні приголомшила фанатів
Джерело:  online.ua

Популярна українська телеведуча Ольга Фреймут з чоловіком, генеральним директором Нового каналу Володимиром Локотко відвідали шкільний бал старшої дочки Злати, який називається "Black and White".Перші світлини з події Фреймут опублікувала на своїй сторінці в Instagram, передає ONLINE.UA.

Для цього заходу українська красуня обрала елегантну довгу чорну мереживну сукню з прозорим верхом, під який знаменитість одягнула чорну білизну. Свій образ зірка завершила лакованими туфлями на високих підборах у тон вбрання і прикрасами.

"Благочинний Black and White бал у школі PSI, де вчиться Злата. Ми з чоловіком бажаємо Вам гарного настрою", – лаконічно прокоментувала знімок з коханим чоловіком телеведуча.

"Дуже стильно; неймовірна краса; але ж там були діти - як на мене, це занадто; виглядає дорого та вишукано; просто ідеальна жінка; донечка має гордитися такою мамою, а чоловік - такою красивою дружиною; класна сукня - я у захваті", - пишуть фанати в коментарях до фото.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше відома українська телеведуча Ольга Фреймут поділилася зі своїми фанатами списком книг, які встигла прочитати взимку. На своїй сторінці в Instgaram журналістка зізналася, що терпіти не може, коли їй щось нав’язують. Однак порадила своїм шанувальникам три особливі книги.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?