Олігарх зробив резонансну заяву щодо свого громадянства і Порошенка
Категорія
Політика
Дата публікації

Олігарх зробив резонансну заяву щодо свого громадянства і Порошенка

Олігарх зробив резонансну заяву щодо свого громадянства і Порошенка
Джерело:  online.ua

Народний депутат від Опозиційного блоку, олігарх Вадим Новинський заявив, що українське громадянство він отримав від колишнього президента Віктора Януковича на прохання Петра Порошенка, який в той час був міністром економічного розвитку.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на онлайн-трансляцію засідання Верховної Ради, де розглядають зняття недоторканності з Новинського для притягнення до відповідальності у кримінальній справі.
Після того, як глава ГПУ Юрій Луценко озвучив подання на притягнення до кримінальну відповідальність у справі про тиск на церкву, слово взяв сам Новинський і серед іншого заявив, що українське громадянство отримав від Януковича на прохання Порошенка, який тоді був міністром економіки.
При цьому він показав відповідний лист Порошенка Януковичу.

Читайте також: У Луценка і нардепа в Раді спалахнула сварка: з'явилося відео


Нагадаємо, Новинський був громадянином РФ і прийнятий до громадянства України лише в 2012 році.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше

Державна міграційна служба почала перевірку законності надання українського громадянства депутату фракції Опозиційний блок і екс-регіоналу Вадиму Новинському

.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?