Олімпіада 2018: Названий бюджет заходу
Категорія
Спорт
Дата публікації

Олімпіада 2018: Названий бюджет заходу

Олімпіада 2018: Названий бюджет заходу
Джерело:  online.ua

Бюджет зимових Олімпійських ігор 2018 року в південнокорейському Пхенчхані складе 2,4 млрд доларів.

Про це на прес-конференції, присвяченій організаційних питань, повідомив президент Міжнародного олімпійського комітету Томас Бах, передає ONLINE.UA з посиланням на sport-express.ru.

Читайте також: Олімпіада -2018: У Пхенчхані урочисто піднято прапор України

« Згідно зі звітом оргкомітету, всі об'єкти Ігор-2018 готові. Вони приголомшливі і забезпечують найкращі умови для кращих зимових атлетів. Олімпійський рекорд для зими поставлений - 92 країни. Продано 78 відсотків квитків, намічених на продаж. І, звичайно, прекрасна робота волонтерів. Ви бачите, як Корея посміхається. Країна діє ефективно завдяки посмішкам волонтерів. Бюджет Ігор - 2,4 мільярда доларів», - сказав Бах.

Нагадаємо, церемонія відкриття Ігор в Пхенчхані відбудеться 9 лютого.

Як повідомляв ONLINE.UA, експерти американського інформаційного агентства Associated Press (АР) прогнозують для України на зимовій Олімпіаді-2018 три медалі- дві бронзи і одне срібло.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?