Олімпіада-2018: Україна вперше за 24 роки братиме участь у видовищній дисципліні
Категорія
Спорт
Дата публікації

Олімпіада-2018: Україна вперше за 24 роки братиме участь у видовищній дисципліні

Олімпіада-2018: Україна вперше за 24 роки братиме участь у видовищній дисципліні
Джерело:  online.ua

Українська фрістайлістка Тетяна Петрова представлятиме Україну на Олімпіаді в Пхенчхані у видовищній дисципліні могул. Вона стала першою українською спортсменкою, якій вдалося отримати ліценцію на Ігри в цьому виді спорту за останні 24 роки.

Про це повідомив тренер спортсменки Сергій Чміль на своїй сторінці в соцмережі, передає ONLINE.UA.

Читайте також: МОК ввів жорсткі правила участі російських спортсменів в Олімпіаді-2018

Він розповів, що олімпійську ліцензію Тетяна Петрова завоювала на етапі Кубка світу в Канаді - там вона показала 47 результат в дисципліні і тим самим отримала путівку на Ігри.

Слід зазначити, що останній раз українські спортсмени брали участь в Олімпіадах в дисципліні могул в 1994 році. Тоді Україну на Іграх в Ліллехаммері представляла Юлія Фоміних.

Могул - вважається однією з найбільш захоплюючих спортивних дисциплін на Олімпійських іграх. Вона полягає в спуску на гірських лижах по горбистому схилу (могулу) і виконанні стрибків на трамплінах.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше стало відомо, скільки ліцензій отримали українські спортсмени на Олімпіаду-2018.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?