Олімпійський чемпіон розповів, навіщо поліз битися з київською поліцією
Категорія
Україна
Дата публікації

Олімпійський чемпіон розповів, навіщо поліз битися з київською поліцією

Олімпійський чемпіон розповів, навіщо поліз битися з київською поліцією
Джерело:  Вести.ru

Олімпійський чемпіон Атланти-96, борець  В'ячеслав Олійник після інциденту з патрульними поліцейськими в Києві  визнав частину своєї провини за те, що сталося.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на коментар спортсмена виданню  «Вести».
"Моя вина є в тому, що... не можу розповісти все... я думаю, є частина моєї провини, що я не зупинився, що я ігнорував це все", - сказав він.
При цьому борець підкреслив, що не тікав від поліцейських і не намагався стріляти.
"Я не тікав, не стріляв - це все дурниці. Нікому не приставляв зброю... Я ж не якийсь кримінальник. Я банк не пограбував", - сказав Олійник.
Також він уточнив, що його відпустили додому вчора ввечері в день інциденту.
"Я так зрозумів, що буде якесь покарання, тому суд буде, винесе вирок, а там подивимося. Мене відпустили. Я ще вчора ввечері був удома", - сказав він.
Як повідомлялося, увечері 27 квітня патрульна поліція отримала повідомлення про п'яного водія який поводився неадекватно. Після прибуття на виклик, він погрожував патрульним і кидався на них з кулаками, а також погрожував зброєю.
В результаті поліцейські побили дебошира кийками і бризнули в обличчя сльозогінним газом.
Пізніше з'ясувалося, що за кермом автомобіля був олімпійський чемпіон з греко-римської боротьби В'ячеслав Олійник - перший переможець літніх Олімпійських ігор від України.
27 квітня біля нього був день 50-річний ювілей.
Як повідомляв ONLINE.UA, увечері 26 квітня  в Києві було скоєно збройний напад на поліцейських, двоє патрульних отримали поранення.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?