Оля Фреймут вперше показала 1-річну дочку Євдокію
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Оля Фреймут вперше показала 1-річну дочку Євдокію

Оля Фреймут вперше показала 1-річну дочку Євдокію
Джерело:  online.ua

Популярна українська телеведуча Ольга Фреймут завжди старалася не показувати публічно своїх молодших дітей. Однак відомо, що красуня є мамою трьох діток та одружена з генеральним директором "Нового каналу" Володимиром Локотко, передає ONLINE.UA.

Нещодавно телеведуча таки зробила сюрприз шанувальникам та опублікувала фото із півторарічною Євдокією на своїй сторінці в Instagram. Нагадаємо, що Фреймут народила дочку від Володимира Локотка 28 червня 2017 року. На яскравому фото наймолодша дочка телеведучої, яка одягнена у пишну спідницю ніжно-рожевого кольору, бавиться з іграшками.

"Ранковий момент. Євдокія збирається в садок", – підписала знімок Оля.

Як відомо, Оля Фреймут також виховує 13-річну дочку Злату, яку вона народила від корінного британця Ніла Мітчелла, і 2-річного сина Валерія – це перша спільна дитина Олі та Володимира Локотка.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше відома українська телеведуча Ольга Фреймут поділилася зі своїми фанатами списком книг, які встигла прочитати взимку. На своїй сторінці в Instgaram журналістка зізналася, що терпіти не може, коли їй щось нав’язують. Однак порадила своїм шанувальникам три особливі книги.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?