Оля Полякова показала чарівне фото з коханим
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Оля Полякова показала чарівне фото з коханим

Оля Полякова показала чарівне фото з коханим
Джерело:  online.ua

Відома українська співачка Оля Полякова опублікувала чарівне архівне фото з коханим чоловіком на своїй сторінці в Інстаграмі. У дописі красуня розповіла, що відзначає 15 років подружнього життя з Вадимом Поляковим. Також Оля зізналася, якими рисами характеру володіє її обранець та навіть відкрила секрет своєї міцної сім'ї, передає ONLINE.UА.

"15! Не можу повірити, що хтось мене витримав стільки часу! Це міг тільки ти! Терплячий, добрий, сильний, який підтримує, вірить в мене, в нас, в нашу сім'ю! Це ти мій тил, моя опора! Ти завжди на моїй стороні! Дякую за дітей, вони схожі на тебе і це прекрасно! Немає жодних секретів сімейного життя, крім любові, розуміння, і підтримки! Дякую!" – написала Оля Полякова.

Варто зазначити, що раніше зірка зізналась, що познайомилась з чоловіком випадково. Її запросили виступити на "благодійному" вечорі, який насправді виявився днем народження Вадима. Коли чоловік дізнався про обман, вирішив особисто перепросити за витівку своїх друзів.

"Я приїхала на корабель і побачила цих на Бентлі "діток 30+ з кардіологічного центру". Я так розлютилася! Сіла в каюті і кажу: "Я не піду виступати, що це взагалі таке? Яка нахабність!" Вадим дуже здивувався, дізнавшись про "благодійність", тут же розрахувався за "подарунок" друзів. Мій настрій покращився, і я з усмішкою пішла виступати. І далі – відкрита тераса, захід, дощ", - розповіла Оля.

Як повідомляв ONLINE.UA, нещодавно Оля  Полякова вирушила на відпочинок зі своєю 13-річною донькою Марією.  35-річна красуня поділилася з фанатами яскравими фото, на яких вона і Маша позують у купальниках.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?