Омелян про хаос в "Укразалізниці": це величезний ризик
Категорія
Україна
Дата публікації

Омелян про хаос в "Укразалізниці": це величезний ризик

Омелян про хаос в "Укразалізниці": це величезний ризик

Міністр інфраструктури Володимир Омелян заявив, що через некваліфіковані управлінські рішення менеджменту "Укразалізниці" посилився хаос з вантажними перевезеннями, передає ONLINE.UA з посиланням на  УНІАН.

Він додав, що зараз в Україні сотні поїздів "просто завмерли": їх ніхто не везе, локомотивів немає, контракти зриваються.

"Це величезна проблема, величезний ризик. Ми бачимо явну нестачу локомотивів, які заблоковані Придніпровську та Львівської залізниці. Перевезення у цьому напрямку проходять з величезними труднощами. Ми бачимо високий корупційної фактор при видачі вагонів, і ми бачимо, що через не зовсім кваліфіковані управлінські рішення цей хаос посилюється", – заявив міністр.

Окрім того, Омелян підкреслив, що тарифи на вантажні перевезення "Укрзалізниці", як і раніше одні з найнижчих порівняно з іншими країнами. Разом з тим, за його словами, багаторазового збільшення тарифів не буде.

Як повідомляв ONLINE.UА, раніше міністр інфраструктури Володимир  Омелян заявив, що після зупинення залізничного сполучення з Росією  потяги, які використовували на цьому напрямку, спрямують на захід, для підвезення громадян до країн Європейського союзу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?