Омелян пояснив, чому Hyperloop для України вигідніший, ніж залізниця
Категорія
Україна
Дата публікації

Омелян пояснив, чому Hyperloop для України вигідніший, ніж залізниця

Омелян пояснив, чому Hyperloop для України вигідніший, ніж залізниця
Джерело:  ЛІГА.net

Міністр інфраструктури Володимир Омелян заявив, що Hyperloop в Україні окупиться за 12 років, а залізниця не окупиться ніколи, передає ONLINE.UA з посиланням на  ЛІГА.net.

Він підкреслив, що коли в Україні обговорюють такий новий вид транспорту, як Hyperloop, зі швидкістю 1200 км/год, вигода стає очевидною. Омелян додав, що за підрахунками американських компаній, які їх розробляють, Hyperloop окуповується протягом 12 років, а залізниця не окупиться ніколи.

Відповідаючи на критику проекту Омелян зазначив, що коли в часи Радянського Союзу будувалися космічні ракети чи розвивалася авіаційна промисловість, ситуація була набагато гірша.

"Коли в Києві після війни проектувалося перше метро, напевно, людям було не до того, що хтось потім їздитиме в вагонах під землею. Щодо Hyperloop в Україні. Наша мета - об'єднати українців заради високих продуктів", - заявив міністр.

Як повідомляв ONLINE.UА, раніше міністр інфраструктури Володимир Омелян заявив, що після зупинення залізничного сполучення з Росією потяги, які використовували на цьому напрямку, спрямують на захід, для підвезення громадян до країн Європейського союзу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?