Омелян заявив про мільярдні збитки "Укрзалізниці"
Категорія
Політика
Дата публікації

Омелян заявив про мільярдні збитки "Укрзалізниці"

Омелян заявив про мільярдні збитки "Укрзалізниці"

На засіданні Кабміну міністр інфраструктури Володимир Омелян заявив, що у 2016 році "Укрзалізниця" зазнала збитків більш ніж на 7 мільярдів гривень.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Економічну правду".

"Ще одна неприємна звістка вчора була від міжнародної аудиторської компанії Ernst&Young, яка оголосила про збитки УЗ в більш ніж 7 млрд гривень за 2016 рік", - сказав Омелян.

Читайте також: Це неприпустимо: в Раді назвали суму збитків через пожежу в Балаклії

Міністр додав, що Мінінфраструктури сподівається, що в 2017 році завершиться процедура переведення УЗ на корпоративне управління, а також будуть запущені міжнародні проекти. Йдеться про підтримку німецького уряду на закупівлю нових електропоїздів для УЗ.

Нагадаємо, що, за фінансовим звітом УЗ, підприємство збільшило прибуток на 10%в першому кварталі.

Як повідомляв ONLINE.UA, у Національному антикорупційному бюро повідомили про кількість справ, які ведуть, а також назвали суму збитків, що фігурує в розслідуваннях.  Так загальна сума збитків, заподіяних внаслідок корупційних кримінальних правопорушень, які розслідуються детективами, складає більш 85 мільярдів гривень.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?