Омолоджені ветерани: соцмережі сміються над росіянами-жертвами пропаганди
Категорія
Світ
Дата публікації

Омолоджені ветерани: соцмережі сміються над росіянами-жертвами пропаганди

Омолоджені ветерани: соцмережі сміються над росіянами-жертвами пропаганди
Джерело:  online.ua

Користувачі соцмереж продовжують сміятися над все новими прикладами  культу перемоги в Росії, який отримав також назву "перемогобісся".


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на користувачів Twitter.


Таким чином, в мережі з'явилося фото водія автобуса, який вийшов на роботу, одягнений в форму солдатів СРСР, на яку прикріплено безліч медалей.



Користувачі соцмережі констатували, що день 9 травня в Росії перетворився на карнавал.


Користувач Марк написав: "Це просто учасник щорічного карнавалу "День Перемоги". Шкода, що дату пам'яті перетворили в балаган".


Стоун Есс додав: "Якось непомітно 9 травня перетворили в карнавал. Цікаво, дотягнуть до рівня Хеллоуїна?"


Інші користувачі звернули увагу на вгодований і квітучий вигляд молодого "солдата" і велику кількість медалей на його формі.



Аслам Джафар: "Криза перевиробництва: медалей випускається в мільйони разів більше, ніж було скоєно подвигів".



Також в соцмережі з'явився ще один приклад дивного омолодження ветеранів Другої світової війни, - оприлюднили фотографію немовляти, якого турботлива мама також нарядила в форму і прикрасила його орденом і георгіївською стрічкою.



"Це пройде скоро...", - підписала фото немовляти користувач Ірина Філіппова.


Один з користувачів, під ніком Текіліст написав, що це не так: "Це не пройде, тільки з роками прийме ще більш потворних форм..."


Ірина Філіппова пояснила, що мала на увазі інше: "Я в сенсі переодягнуться швидко. А то що ви пишете зрозуміло. Пам'ять на один день".


Пізніше Текіліст додав один з можливих варіантів розвитку перемогобісся у росіян: "Вангую, що через пару років вони почнуть викопувати дідів і проводити з ними паради на Червоній площі".


Ще один користувач припустив, як можна вилікувати громадян Росії від подібного:



Як повідомляв ONLINE.UA, український письменник  Андрій Курков пояснив цілі перемогобісся президента Росії Володимира Путіна.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?