Онкологічні клініки європейського рівня в Україні
Категорія
Новини компаній
Дата публікації

Онкологічні клініки європейського рівня в Україні

Онкологічні клініки європейського рівня в Україні
Джерело:  online.ua

Онкологічні захворювання відносяться до розряду найбільш небезпечних для життя і здоров'я людей недуг, щодня кожна 6-а смерть у світі відбувається саме через них. В останні роки поширеність раку різних видів стала ширше: зараз їм страждають не тільки люди похилого віку та люди, які пережили екстремальні впливи радіації, хімікатів. Все більше випадків онкології спостерігається у людей працездатного, репродуктивного віку, а також - у підлітків і дітей.

Згідно з даними ВООЗ, причини виникнення раку численні. Процес мутації здорових клітин організму і виникнення пухлин можуть бути запущені десятками факторів - від нестабільної екології до вроджених захворювань. Велику роль у розвитку патологій грають стреси, неправильний спосіб життя і вік. Як правило, точно передбачити виникнення раку у людини майже не вдається, як і впливати на всі ймовірні причини його появи. Серед головних заходів боротьби з проблемою онкології лікарі називають здоровий спосіб життя і увагу до свого стану. Всім без винятку людям необхідно періодично проходити профілактичні обстеження, при появі мінімальних ознак патології звертатися до профільного лікаря.

На території України, як і всюди в світі, онкологічна загроза постійно зберігається для населення. Державна медична система країни має деякими ресурсами для допомоги хворим на рак, проте, їх часто буває недостатньо. Багато людей, які прагнуть перемогти свій небезпечна недуга, звертаються в відому в країні клініку. Це приватна установа має в своєму розпорядженні унікальні можливості для діагностики та лікування онкології практично всіх видів. Це вузькопрофільна клініка світового рівня, що зробила лікування раку на європейському рівні доступним для жителів України.

Установа європейського класу

Це суперсучасне медичне установа, створена для максимально швидкого, безпечного і ефективного лікування онкологічних захворювань. Почавши свою роботу ще навесні 2015 року, дана організація впевнено показала себе однією з кращих у своїй сфері в країні.

Засновники - інвестори з Європи, які співпрацюють безпосередньо з владою Кіровоградської області. Фахівці, що володіють досвідом створення найбільш успішних і ефективних онкоклінік світу, застосували на Україні свої прогресивні моделі роботи. Клініка з'явилася в результаті раціонального співпраці держави і приватних осіб, завдяки чому вона поєднує в собі всі останні досягнення медицини і доступність послуг, повну орієнтованість на інтереси пацієнтів.

Головною метою створення клініки було підвищення якості лікування онкологічних захворювань в Україні. І її творці повністю впоралися з цим завданням:

  • в будівлі є всі умови для застосування революційної технології в лікуванні раку. Це - томотерапія - особлива променева терапія, яка поєднує в собі небачені раніше ефективність і безпеку. Інноваційне обладнання для такої процедури дозволяє проводити її з мікроскопічною точністю. Спеціальному опромінюванню піддаються тільки хворі тканини, в той час, як навантаження на здорові області і організм в цілому мінімальна. Методика вже кілька років застосовується в Європі, там вона вважається золотим стандартом в лікуванні пухлин будь-якого типу, локалізації і стадії. Томотерапія дозволила підняти лікування раку на новий, значно вищий рівень. На сьогоднішній день в Україні немає більше місць, де застосовують цю передову методику;

  • принцип роботи клініки - це максимально дбайливе і уважне ставлення до кожного пацієнта. У лікуванні застосовуються тільки найсучасніші і щадні методики. Практикуються безпечна неінвазивна діагностика, органозберігаючі операції, комплексний командний підхід до будь-якої ситуації;

  • якісну допомогу можуть знайти багато пацієнтів, яким відмовили всі установи країни. Наприклад, саме в цій клініці у хворих на рак легень різних стадій є можливість пройти повноцінні клінічні дослідження. У широкій практиці на Україні такі маніпуляції поки обмежені за доступністю.

У онкоклініці можуть ефективно допомогти практично при будь-якому існуючому вигляді раку - виняток поки складають тільки пухлини органів нервової системи. Для цього створені всі умови:

  • клініка розташована у власній будівлі, спеціально побудованій для неї. Її спроєктовано великою командою фахівців з різних країн - не тільки України, а й Америки, Німеччини, Японії, Швеції та багатьох інших. Медичні фізики, лікарі, інженери об'єднали свої зусилля, щоб створити кращий будинок для використання променевої терапії. Воно побудоване за прикладом найуспішніших онкологічних центрів Європи;

  • там передбачено ресурси для надання повного спектру послуг онкологічним хворим. Це - кабінети з діагностичним обладнанням всіх типів (МРТ, КТ, УЗД та ін.), Оснащені процедурні кабінети, операційні, захищені приміщення для променевої терапії тощо Також облаштовані зали для проведення реабілітації після закінчення лікування, психологічної допомоги та т.д. ;

  • для пацієнтів створено просторий і комфортабельний стаціонар. Це - нове 5-поверховий будинок площею 2740 кв. м, побудоване в 2019 році. Там створені всі умови для зручного проживання як самих пацієнтів, так і їх супроводжуючих. У корпусі є своє відділення хіміотерапії, реанімація, що дозволяють хворим виключити необхідність зайвих пересувань. Номери на 1 або 2 людини обладнані новими меблями, телевізорами, доступом в інтернет, санвузлами, кнопками виклику медсестер та ін. Організовано повноцінне дієтичне харчування, дизайн приміщень - сучасний, приємний, заспокійливий.

Уважне і відповідальне обслуговування пацієнтів

Це онкологічна клініка світового рівня, тому принципи її роботи цілком будуються на європейських цінностях. Це - гуманність, дбайливе, порядне і уважне ставлення до кожного пацієнта. Однією з головних задач персоналу установи є не тільки лікування звернулися, а й створення для них комфортних умов, сприятливого психологічного клімату. Для цього в клініці до найдрібніших деталей відпрацьована схема обслуговування пацієнтів:

  • кожну людину одночасно веде велика команда самих різних фахівців. У числі їх цілей - збереження для пацієнта максимально високого рівня життя, мінімізація його дискомфортних, больових відчуттів і стресу;

  • в установі застосовується найкраща в світі система обліку даних. Вона дозволяє гранично оперативно, точно і коректно працювати з будь-якою інформацією по пацієнтам. Це дозволяє фахівцям відволікатися від малозначущих для хворих організаційних моментів і повністю занурюватися в їх лікування;

  • сервіс - на висоті. На будь-які прийоми і дослідження записуватися можна легко через онлайн-форми або за телефонами, таким же чином надаються первинні консультації. У клініці немає черг, записуватися можна на будь-який зручний час. До кожного пацієнта прикріплюються свій менеджер, який контролює питання проїзду хворого, проживання його і його супроводжуючих та ін. ;

  • клініка дає своїм клієнтам повні юридичні гарантії якості лікування. Після надання будь-яких послуг вона надає повноцінні офіційні звіти з усією важливою інформацією;

  • для людей, які не мають можливостей або бажання пройти необхідне обстеження на предмет онкології, клініка організовує виїзні заходи. Клініка має в своєму розпорядженні власним трейлером з повним набором устаткування, який вона спрямовує в різні райони області.

Доступність послуг

Під час планування роботи власники клініки приділили велику увагу доступності її послуг для населення України. Тому місцем розташування установи було обрано місто Кропивницький в Кіровоградській області. Це - сучасний населений пункт з численними жителями і розвиненими транспортними шляхами до нього. Розташовується він в географічному центрі країни, тому відвідувати його однаково зручно всім українцям. Там надаються унікальні для країни послуги, тому туди щодня їдуть пацієнти з усіх куточків України.

Зокрема проводиться складне лікування на найсучасніших апаратах, тому, очевидно, що вартість перебування в установі не може бути низькою. Однак, адміністрація клініки постійно робить все можливе для зниження цін для пацієнтів. Вже зараз деякі послуги клініки доступні безкоштовно за рахунок державних дотацій. На найбільш затребувані пакети заходів діють спеціальні пропозиції і знижки.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?