Манчестер Сіті – Севілья: онлайн-трансляція суперкубка УЄФА. Де та коли дивитись
Категорія
Спорт
Дата публікації

Манчестер Сіті – Севілья: онлайн-трансляція суперкубка УЄФА. Де та коли дивитись

Манчестер Сіті – Севілья: онлайн-трансляція суперкубка УЄФА. Де та коли дивитись
Джерело:  online.ua

У середу, 16 липня, переможці Ліги Чемпіонів та Ліги Європи "Манчестер Сіті" та "Севілья" зійдуться у двобої за Суперкубок УЄФА.

Джерело: сайт УЄФА

Що відомо про матч між Мансіті та Севільєю

Зустріч команд проходитиме у грецькому місті Пірей, на стадіоні "Георгіос Караїскакіс". Матч має розпочатись о 22:00 за київським часом.

Цікаво, що спочатку планувалось, що матч пройде в російській Казані, однак через злочинне вторгнення в Україну Росію позбавили права на проведення міжнародних спортивних зустрічей.

У минулому сезоні Мансіті вперше став переможцем Ліги Чемпіонів. У фіналі підопічні Хосепа Гвардіоли перемогли "Інтер".

"Севілья" стала переможцем Ліги Європи, у фіналі здобувши перемогу над "Ромою.

Наразі володарем Суперкубка залишається "Реал", який минулоріч обіграв франкфуртський "Айнтрахт.

Головний тренер "Севільї" Хосе Луїс Менділібар прокоментував майбутній матч проти "Манчестер Сіті" в Суперкубку УЄФА.

Мене тішить те, що ми говоримо про травми "Манчестер Сіті". Тільки на голкіперів та захисників витрачено понад 500 мільйонів. Не думаю, що їм потрібно скаржитися на травми. Гвардіола може скаржитися, що матчів багато, але всі про це кажуть. Здається, нам потрібно опустити очі і сказати за все "амінь". Наразі немає нічого спільного з іншими іграми, які я грав проти Гвардіоли як тренер. Це фінал, і ми схвильовані та готові перемогти їх. Ми будемо сміливими і спробуємо ускладнити життя "Манчестер Сіті". Подивимося, що вийде, - зазначив Менділібар.

Що відомо про прогнози букмекерів на цей матч 

Абсолютним фаворитом прийдешнього матчу букмекери вважають "Манчестер Сіті". На перемогу "городян" в основний час можна поставити з коефіцієнтом 1,44. Нічия – 5,20. Виграш "нервіонців" – 8,50.

На те, що команда Гвардіоли завоює трофей, приймаються ставки з коефіцієнтом 1,22. Підсумковий тріумф "Севільї" – 4,50.

На території України поєдинок за Суперкубок УЄФА між "Манчестер Сіті" та "Севільєю" у прямому ефірі покаже медіасервіс MEGOGO.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?