Оновлений Київський велотрек відкрили лазерним 3D шоу
Категорія
Культура
Дата публікації

Оновлений Київський велотрек відкрили лазерним 3D шоу

Оновлений Київський велотрек відкрили лазерним 3D шоу

Оновлений Київський велотрек відкрили лазерним та 3D шоу з відеоінсталяцією про історію міста та велотреку.

Про це повідомляє Київська міська держадміністрація.

На початку церемонії відкриття глядачам показали шоу вуличних культур у виконані збірних команд Києва з брейк-данс та BMX rider. А після – лазерне «бім-шоу» та унікальну відеоінсталяцію з залученням новітніх 3D технологій про історію Києва, велосипеду і велотреку.

«Сьогодні особливий день для всіх нас – другий день народження нашого велотреку. Ми подивилися зараз історію велотреку, на якому зростали і тренувалися покоління киян. Я вдячний громаді і всім небайдужим активістам, з якими ми, всі разом, захистили велотрек. Ми його відновили, зробили сучасним спортивним об'єктом. За оцінками експертів, полотно велотреку – одне з найкращих в Європі», – заявив мер столиці Віталій Кличко під час виступу на церемонії відкриття.

За його словами, крім власне велотреку, столична влада облаштувала прилеглу територію – тут побудували паркінг, кафе та відновили сквер, який об’єднали в єдиний простір з територією велотреку.

«Тут буде гарна дитяча велошкола, є чудовий сквер, паркінг, кафе, освітлення, відеоспостереження, тобто все, що потрібно. Ми сподіваємося, що на велотреку завжди буде багато людей, тут тренуватимуться діти і дорослі, тут відбуватимуться змагання та проводитимуть дозвілля кияни», – зазначив Кличко.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?