"Онука" російського царя з Криму вирішила висловитися про Євробачення: з'явилося відео
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

"Онука" російського царя з Криму вирішила висловитися про Євробачення: з'явилося відео

"Онука" російського царя з Криму вирішила висловитися про Євробачення: з'явилося відео
Джерело:  online.ua

Так звана "прокурор" окупаційної "влади" Криму  Наталія Поклонська, яка осоромилася на акції "Безсмертний полк" 9 травня в Сімферополі, розкритикувала результати Євробачення-2016.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook "прокурора".


На думку Поклонської, підсумки пісенного конкурсу не відповідають думці людей, і лише підтверджують наявність політичної позиції Євробачення.


"Дуже шкода, що підсумки музичного конкурсу "Євробачення-2016" йдуть врозріз з думкою людей... Я дивилася конкурс і душею вболівала за Сергія Лазарєва, оскільки мені сподобався його номер - номер був чудовий і красивий. Але є політична позиція, яка в черговий раз підтверджує те, що на думку людей абсолютно наплювати!", - написала Поклонська.


"Ні для кого не секрет, що в даному конкурсі саме представник Росії Сергій Лазарєв зайняв 1-е місце на думку людей (глядацьке голосування)", - додала кримська "няша".



Нагадаємо,  організатори Євробачення-2016, незважаючи на петиції з проханням переглянути результати конкурсу, остаточно визнали українку Джамалу переможницею.


Як повідомляв ONLINE.UA,  на акцію "Безсмертний полк", куди прийнято приносити портрети  родичів, що брали   участь у Великій Вітчизняній війні, "прокурор" Криму прийшла з іконою російського царя Миколи II, який загинув задовго до початку війни.


Тому,  багато користувачів соцмереж жартома називають Наталю Поклонську "онукою" Миколи II.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?