Onuka та The Maneken стали батьками - зворушливі фото їхнього малюка
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Onuka та The Maneken стали батьками - зворушливі фото їхнього малюка

Onuka та The Maneken стали батьками - зворушливі фото їхнього малюка
Джерело:  online.ua

14 травня в зірковій сім'ї популярних українських музикантів Onuka та The Maneken відбулася знаменна подія - у Нати Жижченко і Євгена Філатова народився син. Шанувальники артистів прийшли в подив від цієї приголомшливої новини - вони активно вітають новоспечених батьків з новонародженим і бажають малюку здоров'я та щастя. Свою батьківську радість не зміг стримати The Maneken і вирішив поділитися з українцями першим фото з сином. У кадрі щасливий батько тримає на руках свій маленький клубочок щастя і не зводить з нього очей, передає ONLINE.UA.

"Філатов Олександр Євгенович", - лаконічно підписав зворушливе фото The Maneken, давши зрозуміти шанувальникам, що вирішив назвати сина Олександром.

Onuka також поділилася з шанувальниками радісною новиною про поповнення в родині, але не стала розкривати подробиці народження сина. Ната опублікувала в мережі архівне фото, на якому вона зображена на останніх термінах вагітності. У кадрі присутні ще її чоловік Євген Філатов та їх собака.

"Сьогодні нас вже четверо", - підписала фото співачка.

Українці не приховують радості і здивування від цієї новини. Вони масово вітають молодих батьків з народженням спадкоємця. Фанати артистів переконані, що Ната і Євген будуть відмінними мамою і татом для свого сина.

"Міцного здоров'я Сашеньке і батькам!", "Женя, Ната ми вас вітаємо !!!! Це так круто !!!!", "Гарне ім'я) в добрий путь. Євген Філатов (Eugene Filatov) Nata Filatova - нехай ваш талант примножиться в ньому! "," Яка пречудова новость !!! Ви будете чудовими батьками ", - вітають Onuka І The Maneken з народженням сина в мережі.

Нагадаємо, Onuka І The Maneken не люблять виставляти своє особисте життя напоказ. Про те, що вони готуються стати батьками, знали тільки їх близькі друзі і родичі. Втім, таємницю навколо своєї любові артисти тримають протягом усіх своїх відносин. Парі протягом восьми років вдавалося приховувати свій роман від оточуючих, і навіть про своє весілля закохані вважали за краще не поширюватися.

Ната Жижченко і Євген Філатов одружилися влітку 2016 року, хоча були знайомі один з одним більш десяти років. У 2008 році Філатов став саундпродюсером в проєктах Жижченко. В інтерв'ю він дуже зворушливо говорить про свою дружину і вважає, що їх відносини - це на все життя. Ната ж зізнавалася, що закохалася в Євгена з першого погляду.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Onuka вразила шанувальників неймовірно кліпом на пісню "Zenit".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?