Опальний ватажок ДНР проговорився про цікаві деталі приїзду Савченко на Донбас
Категорія
Події
Дата публікації

Опальний ватажок ДНР проговорився про цікаві деталі приїзду Савченко на Донбас

Опальний ватажок ДНР проговорився про цікаві деталі приїзду Савченко на Донбас
Джерело:  vk.com/bird.born

Одіозний бойовик так званої ДНР Олександр Ходаковський заявив, що  народного депутата Надію Савченко в окупованому Донецьку  зустрічали люди ватажка бойовиків ДНР Олександра Захарченко.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сторінку Ходаковського в соцмережі Вконтакте.
"Я був не правий, - зустрічі на вищому рівні статися не могло за визначенням. "І в той фатальний ранок, аж ніяк не загрозою честі, здавалося, куди як мудро себе оголосити у від'їзді". Глави в період перебування пані Наді на місці не виявилося. Він був у від'їзді. Сподіваюся, що коли нас почнуть атакувати, він буде розділяти з нами тяготи і злигодні військової служби. Надю чекали всі компетентні служби на заздалегідь обумовленому напрямку - Мар'їнському, - але вона заїхала по інтимній домовленості з іншого, де її зустріли люди правої руки, а точніше - аватара Захарченко, - Сані Тимофєєва", - написав бойовик ДНР.
Читайте також: Савченко на окупованому Донбасі: у Авакова висловили серйозну підозру

За його словами, люди Захарченко забезпечили безпеку Савченко.
"Вони гранично потурбувалися про збереження леді "Сі", і забезпечили її непорушність і безпеку в період перебування на Донбасі. Таке ми вже проходили, коли люди Ахметова зустрічали Юлію Тимошенко після її призначення на пост прем'єр-міністра після програшу Януковича на виборах 2004 року" , - зазначив Ходаковський.


Як повідомляв ONLINE.UA,  поїздка Савченко на окупований Донбас, під час якої вона побувала в макіївській колонії, де утримуються українські бранці, викликала злість опальних ватажків бойовиків.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?