Опальний ватажок ДНР розповів, як брат Захарченко поранив офіціанта
Категорія
Україна
Дата публікації

Опальний ватажок ДНР розповів, як брат Захарченко поранив офіціанта

Опальний ватажок ДНР розповів, як брат Захарченко поранив офіціанта
Джерело:  aleksandr-skif.livejournal.com

Брат ватажка незаконного збройного формування ДНР  Олександра Захарченко  Сергій Захарченко в стані алкогольного сп'яніння в одному з ресторанів поранив офіціанта.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Живий Журнал опального командира терористичного батальйону "Схід" Олександра Ходаковського.


Про інцидент стало відомо із замітки Ходаковського від 15 квітня, де він писав про "закон про прокуратуру", який посилює позиції Захарченко і дозволяє йому без прокуратури вершити правосуддя.


"Цікаво, а недавня подія в "Бірстауні", де рідний, якщо не помиляюся, брат Олександра Захарченко Сергій напав на офіціанта і завдав йому поранення в горло, про яке пишуть в інтернеті, хто тепер буде розслідувати?" - написав Ходаковський.


Інші подробиці події невідомі, але опальний ватажок бойовиків так званої ДНР зазначив, що окупаційна "влада" цей випадок розслідувати не має наміру.


Нагадаємо, як раніше повідомляв ONLINE.UA,  Олександра Захарченко та Олександра Ходаковського викрили в розкраданні коштів з бюджету Росії, виділених на утримання тимчасово окупованих територій Донбасу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?