Опівдні розпочнеться евакуація жителів Маріуполя
Категорія
Україна
Дата публікації

Опівдні розпочнеться евакуація жителів Маріуполя

Опівдні розпочнеться евакуація жителів Маріуполя
Джерело:  online.ua

Представники міськради Маріуполя повідомили про другу спробу евакуювати мирних жителів заради порятунку від безжальних обстрілів російських окупаційних військ.

Джерело: Telegram-канал міськради Маріуполя

У Маріуполі спробують вдруге відкрити зелений коридор 

У Маріуполі з 12:00 розпочинається евакуація мирного населення. За інформацією Координаційного центру під управлінням керівника Донецької обласної військово-цивільної адміністрації Павла Кириленка, сьогодні, 6 березня, з 10:00 до 21:00 буде встановлено режим тиші, - повідомили представники міськради.

За інформацією Координаційного центру під управлінням голови Донецької ОВА Павла Кириленка, 6 березня, з 10:00 до 21:00 буде встановлено режим тиші.

Зелений коридор буде проходити за напрямком Маріуполь - Портовське - Мангуш - (в об'їзд Нікольського) Республіка - Розівка - Більмак - Пологи - Оріхів - Запоріжжя.

Населення будуть евакуювати автобусами з трьох місць у Маріуполі: СК "Іллічівець" (пр. Нахімова, 53), драматичний театр (Театральна площа, 1), Кальміуська районна адміністрація (пр. Металургів, 193).

Слідуючи маршрутом гуманітарного коридору, можна виїхати з міста на особистому транспорті, рухаючись у колоні муніципального транспорту (виключно за автобусами). В голові колони буде забезпечено супровід Червоного Хреста. Прохання до всіх водіїв, які виїжджають з міста, максимально сприяти евакуації мирного населення - беріть з собою людей, заповнюйте максимально транспорт, - повідомили в міськраді.

Також у міськраді зауважили, що відхилятися від маршруту гуманітарного коридору категорично забороняється.

Фото - facebook.com/MNS.GOV.UA

Додаткове оповіщення жителів міста буде проходити силами Національної поліції.

Між тим, російські окупаційні війська відкрили вогонь по мирних громадянах, які евакуювались з Ірпіню під Києвом.

Супротивник відкрив вогонь по цивільних на виїзді з Ірпеня. Повідомляється, що у результаті обстрілу загинули щонайменше 3 людини, серед яких 2 дітини.

Ще одна особа постраждала, її стан тяжкий. Могли загинути члени однієї родини. Можливо, супротивник відкрив вогонь з мінометів.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?