Опоблок проміняв волю своїх виборців на щохвилинні примхи Бойка і Льовочкіна, - Рабінович
Категорія
Політика
Дата публікації

Опоблок проміняв волю своїх виборців на щохвилинні примхи Бойка і Льовочкіна, - Рабінович

Опоблок проміняв волю своїх виборців на щохвилинні примхи Бойка і Льовочкіна, - Рабінович

Думку про те, що проголосувавши на підтримку судової реформи, Опоблок проміняв волю своїх виборців на щохвилинні примхи лідерів фракції Юрія Бойка і Сергія Льовочкіна, висловив в прямому ефірі телеканалу NewsOne народний депутат України, лідер партії «За життя» Вадим Рабінович, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на КП в Україні.

«Це трагедія для України. Вся влада зосереджується в руках президента, про незалежність суддів взагалі не може бути й мови, людині неможливо судитися з державою. Всі юристи, всі політики це чудово знають і розуміють - це катастрофа», - обурився політик.

Він зазначив, що до останнього моменту сподівався, що «Опоблок» не проголосує за судову реформу. «Але виявилося - зрада, вона така. Мужньо вступив Добкін (народний депутат Михайло Добкін, - ред.), абсолютна повага до Новінського (народний депутат Вадим Новінський, - ред.), я знаю, як йому там нелегко, за ним ще група людей, це теж мужній вчинок. Не можна ні в якому разі змінювати волю своїх виборців на щохвилинні примхи Бойка і Льовочкіна! Але сьогодні це сталося», - підкреслив нардеп.

«Влада розігрує сценарій того, що «Опоблок» може замінити «Народний фронт» в коаліції, а може, просто дали фінансові преференції банку Льовочкіна і Бойка «Кліринговий дім» по роботі з валютою Росії. Я не хочу цього знати, мені це не так цікаво, як результат. А результат - це цілковита зрада інтересів виборців і монопольні важелі у президента на судову владу. І це справжня катастрофа!» - переконаний він.

Він також закликав виборців на виборах дати оцінку такого вчинку парламентаріїв фракції «Опоблоку».

«Життя все розставить на свої місця, вибори все покажуть. Багато, дуже багато виборців зрозуміли, що сьогодні сталося. Багато сил сьогодні спробують об'єднати зусилля, не дозволяти зрадити інтереси виборців півдня, сходу, центру країни. І якщо таке вдасться, то в будь-яких рейтингах ми зможемо вийти вперед!» - резюмував політик.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?