«Опоблок одурів», - Рабінович
Категорія
Фінанси
Дата публікації

«Опоблок одурів», - Рабінович

«Опоблок одурів», - Рабінович
Джерело:  fakty.ua

Думку про те, що віддавши 9 голосів за законопроект «Про особливості державної політики щодо забезпечення державного суверенітету України над тимчасово окупованими територіями в Донецькій і Луганській областях» (№7164), Опоблок «одурів», висловив народний депутат України, лідер політичної партії «За життя» Вадим Рабінович на своїй сторінці в Facebook, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Факти.

Зокрема, політик розкритикував і події в парламенті, і поведінку його колег.

«Сьогодні прийнято закон про продовження особливого статусу самоврядування в окремих районах Донецької і Луганської областей (№7164) -«за» 229, з них 9 голосів - від «Опозиційного блоку». «Опоблок» одурів !!!!!!» - написав парламентар.

При цьому він пояснив, чому прийнятий Радою закон власне є всього лише пускання пилу в очі західним партнерам України. «Мені здається, що "смертельна сутичка"  за закон про реінтеграцію Донбасу - це чергова розводка нашою владою Заходу. Тепер можна сказати: "Бачите, з якими страшними труднощами ми боролися і перемогли". Якби прийняли спокійно - менше був би ефект. А так деякі вірили, що це боротьба. А ляльководи дивилися і посміхалися. А потім відразу заяву Волкера - ось які драматичні кроки робить Рада заради справедливості - постановка і сценарій - талановиті! Вчаться потроху. Шкода - не тому», - констатував він.

На думку політика, таким чином «Опозиційний блок» у черговий раз зрадив своїх виборців. Зокрема, «трагедією і катастрофою» він назвав голосування по судовій реформі, оскільки, за його словами, про незалежність суддів взагалі не може бути й мови, а звичайній людині і зовсім неможливо судитися з державою.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?