Оприлюднено наслідки ракетної атаки армії РФ по Одесі – відео
Категорія
Україна
Дата публікації

Оприлюднено наслідки ракетної атаки армії РФ по Одесі – відео

Оприлюднено наслідки ракетної атаки армії РФ по Одесі – відео
Джерело:  online.ua

В результаті ракетної атаки злочинної армії РФ вночі 18 липня по Одесі було пошкоджено житлові будинки та інфраструктурні об'єкти, постраждали місцеві жителі.

Джерело: Facebook Нацполіції Одеської області

Що відомо про наслідки ракетної атаки армії РФ по Одесі 

Зазначається, що правоохоронці оприлюднили записи з власних, встановлених на тілі відеокамер, по прибуттю на місце влучання ворожих ракет.

Уламками збитих ракет та вибуховою хвилею пошкоджено об'єкти портової інфраструктури, кілька приватних домоволодінь. У власному будинку поранення отримав літній чоловік, його забрали до лікарні.На місці події патрульні побачили отвір у даху будинку. Зайшовши у приміщення, інспектори виявили громадянина, якого притиснуло залишком ракети й він не міг рухатись. Інспектори разом з сусідами потерпілого витягли чоловіка з-під уламків. Поліцейські викликали на місце всі екстрені служби та до приїзду медиків контролювали стан його здоров’я. Інспектори огородили місце події та після прибуття екіпажу швидкої допомоги передали їм пораненого громадянина, - зазначають одеські правоохоронці.

За інформацією представників Оперативного командування "Південь", українські військові показали наслідки російської атаки дронами-камікадзе та ракетами "Калібр" по Миколаєву та Одесі в ніч на вівторок, 18 липня. 

Кілька хвиль ударних дронів були спрямовані на виявлення і виснаження сил протиповітряної оборони. А після того з акваторії Чорного моря по Одесі випущено 6 "Калібрів", - йдеться у повідомленні ОК "Південь".

Фото - ОК "Південь"

За даними військових, всі ракети було знищено силами протиповітряної оборони.

На жаль, уламками збитих ракет та вибуховою хвилею від збиття пошкоджено об'єкти портової інфраструктури, кілька приватних домоволодінь. У власному будинку поранення отримав літній чоловік, він ушпиталений, - зазначили представники військового командування.

Фото - ОК "Південь"

При цьому, 21 "Shahed-136" було знищено на підльоті з моря в Одеській області, ще 4 - в небі у Миколаївській області.

В Росії підступно брешуть про ракетну атаку по Одесі 

В Міноборони РФ цинічно збрехали про високоточний удар відплати по військовим об'єктам ЗСУ на півдні України.

Крім того, як повідомляє Міноборони, в районі тієї ж Одеси і Миколаєва нібито знищені сховища палива загальним обсягом близько 70 тисяч тонн, з яких йшло забезпечення ЗСУ пальним.

Читайте також: 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?