Оприлюднено рейтинг найсексуальніших міст планети
Категорія
Світ
Дата публікації

Оприлюднено рейтинг найсексуальніших міст планети

Оприлюднено рейтинг найсексуальніших міст планети
Джерело:  online.ua

Відомий тревел-портал "Big 7 Travel" опублікував рейтинг найсексуальніших міст світу - список вперше з'явилися на офіційній сторінці компанії, передає ONLINE.UA.

На першій сходинці у рейтингу - американське Маямі. На другій щаблині - Париж, а на третю сходинку потрапив американський Денвер.

Зазначається, що список складався на основі опитування передплатників порталу. Також на місце в топі вплинули дані про частоту занять сексом і кількість пов'язаних із сексом запитів у пошукових системах. Крім того враховувалися кількість романтичних закладів і визначних пам'яток у місті і дані рейтингів про найсексуальніші національності і кращі міста для холостяків.

У десятку кращих також потрапили данський Копенгаген, Кейптаун (ПАР), Цюрих (Швейцарія), Кап-д'Агд (Франція), Дублін (Ірландія), Ліверпуль (Великобританія) і Лос-Анджелес (США).

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що  Київ вирвався вперед в рейтингу найкомфортніших міст світу. Українська столиця з 140 позиції піднялася на 117. Другий рік поспіль лідерство в цьому рейтингу утримує австрійський Відень.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?