Оприлюднено сумні фото наслідків вирубки лісів в Україні
Категорія
Україна
Дата публікації

Оприлюднено сумні фото наслідків вирубки лісів в Україні

Оприлюднено сумні фото наслідків вирубки лісів в Україні
Джерело:  online.ua

У мережі з'явилися фотографії наслідків вирубки лісів в одному з національних природних парків на території Ківерцівського району Волинської області.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сторінку ЄвроМайдану в Facebook.


"Національний природний парк "Цуманська пуща" тепер виглядає ось так. Заборона на експорт деревини так і не працює", - йдеться в повідомленні.


Природний парк був створений в 2010 році відповідно до указу екс-президента України Віктора Ющенка з метою збереження, відновлення та раціонального використання природних комплексів однойменного лісового масиву, що мають важливе природне та історичне значення.



Але фактично парк не був створений, він існує тільки на папері: немає адміністрації, меж і землі не були вилучені і передані в користування природоохоронного об'єкта. У зв'язку з цим, як і раніше проводиться вирубка заповідного лісу.


Зусиллями місцевих активістів тут було створено ряд туристичних маршрутів.


Нагадаємо,  в мережі з'явилися фото екологічної катастрофи, яку створили люди в Карпатах.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?