Опромінених на ЧАЕС окупантів почали привозити в білоруський Гомель
Категорія
Україна
Дата публікації

Опромінених на ЧАЕС окупантів почали привозити в білоруський Гомель

Опромінених на ЧАЕС окупантів почали привозити в білоруський Гомель
Джерело:  online.ua

У білоруський центр радіаційної медицини у Гомелі привезли опромінених російських терористів, які захопили ЧАЕС. Про це повідомив член Громадської ради при Державному агентстві України з управління зоною відчуження Ярослав Ємельяненко.

Джерело: Фейсбук Ємельяненка

Окупанти отримують опромінення на ЧАЕС

Чергову партію опромінених радіацією російських терористів, що захопили Чорнобильську зону, сьогодні привезли в білоруський центр радіаційної медицини у Гомелі. Накопалися окопів в Рудому лісі? Тепер живіть із цим залишок свого короткого життя, - написав Ємельяненко.

Він зазначив, що є правила поводження з цією територією.

Вони обов'язкові для виконання, бо радіація це фізика - вона працює без урахування статусів чи погонів. При наявності мінімального інтелекту у командування чи солдатів, можна було уникнути цих наслідків. Країна мавп, - підкреслив член Громадської ради при Державному агентстві України з управління зоною відчуження.

Він додав повідомлення з білоруського каналу.

12:20 Гомель, приїхали близько 7 медичних ПАЗів до Республіканського науково-практичного центру радіаційної медицини та екології людини. По фотографії видно, що у машинах видно людей. Зазначимо, що до цього центру на регулярній основі привозять російських солдатів.

Нагадаємо, що росіяни захопили ЧАЕС у перший день повномасштабного вторгнення, 24 лютого.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?