Опубліковані нові відео і подробиці масових безладів в Москві
Категорія
Світ
Дата публікації

Опубліковані нові відео і подробиці масових безладів в Москві

Опубліковані нові відео і подробиці масових безладів в Москві
Джерело:  РІА Новини

У російській поліції розповіли про самостійне рішення стрітрейсерів припинити свою  нічну акцію, яку вони проводили на Ходинському полі в Москві.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на РИА Новости.

За даними джерела у МВД Москви, «після 23.00 у поліцію почали надходити неодноразові дзвінки з приводу порушення громадського порядку і тиші на Ходнському бульварі».

«Співробітники поліції встановили, що галасують молодики на автомобілях. З ними були проведені профілактичні заходи, вдалося переконати їх розійтися, після чого вони самі звільнили територію», — розповіли у поліції.

Крім того, джерело спростувало інформацію про те, що до місця події прибули водомети для розгону натовпу.

"Місцеві мешканці через галас, влаштований стрітрейсерами, дзвонили у всі інстанції, і не дивно, що могла під'їхати машина МНС. Але це не водомет, звичайно, тому що водомети у Росії навіть у випадку серйозних заворушень не застосовують. А тут було хіба що галасливо, але без жодної загрози оточуючим. І навіть чисельність людей була завищена в рази у повідомленнях: на відеозаписах у соцмережах і на телеканалах видно, що ні про які "кілька тисяч хуліганів" там мови немає", — сказало джерело.


У той же час, у мережі з'явилися нові відео, відзняті на місці подій.




Увага! На відео присутня нецензурна лексика!



Як повідомляв ONLINE.UA, раніше очевидці подій розповідали, що стрітрейсери почали розходитись лише після прибуття водометів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?