Опубліковані перші рейтинги Порошенко та Зеленського перед другим туром
Категорія
Україна
Дата публікації

Опубліковані перші рейтинги Порошенко та Зеленського перед другим туром

Опубліковані перші рейтинги Порошенко та Зеленського перед другим туром
Джерело:  online.ua

Оприлюднені  результати  опитувань, проведені Соціологічною групою "Рейтинг": за кандидата у президенти і шоумена Володимира Зеленського у другому турі виборів готові проголосувати 71,4% виборців, за діючого президента Петра Порошенка 28,6 % опитаних українців, передає ONLINE.UA.

Заступник директора "Рейтингу" Любомир Мисів стверджує, якщо відняти тих виборців, які не визначилися і не будуть голосувати і змоделювати результати виборів, то найбільше голосів набирає Зеленський.

"Якби прийшли всі виборці проголосувати, то результат був би такий - 71,4% проголосували би за Володимира Зеленського і 28,6% - за Порошенка.", - заявив Мисів.

 Відповідаючи на питання: "За кого з цих кандидатів ви голосуватимете у другому турі виборів президента?", то 51% респондентів відповіли, що проголосують за Зеленського, а 21% - за Порошенка, 18% не визначилися і 10% сказали, що не будуть брати участь у голосуванні.

"Якщо поглянути на динаміку цієї електоральної пари, то ми бачимо, що електоральний показник Володимира Зеленського постійно зростає, а рейтинг діючого президента Петра Порошенка по суті залишається незмінним і фіксується на рівні 20%", - сказав Мисів.

Як повідомляв ONLINE.UA, штаб кандидата у президенти Володимира Зеленського радить українському шоумену посилити охорону  після публікації у Telegram-каналі причетному до президента Петра Порошенка відео, де фура збиває Зеленського.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?