Опубліковано підписи всіх сторін під формулою Штайнмайєра
Категорія
Політика
Дата публікації

Опубліковано підписи всіх сторін під формулою Штайнмайєра

Опубліковано підписи всіх сторін під формулою Штайнмайєра
Джерело:  online.ua

Російське видання "Коммерсант" опублікувало підписи всіх сторін під погодженням так званої "формули Штайнмаєра" щодо вирішення конфлікту на Донбасі. Варто зазначити, що видання своє джерело не називає.

Що цікаво, на відміну від "Мінського протоколу" 2014 року, під яким підписалися і представник України у ТКГ Леонід Кучма, і лідери проросійських бойовиків Захарченко з Плотницьким, нині згоду України на "формулу Штайнмаєра" оформили інакше: окремими особистими листами на адресу ОБСЄ від представника України та від "республік" про те, що вони погоджуються із імплементацією "формули".

Як повідомляв ONLINE.UA, очільник партії "Голос" Святослав Вакарчук каже, що необхідно спочатку повернути на сході контроль України на кордоні з Росією, а потім уже проводити вибори на нині окупованій території.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?