Опубліковано трейлер російського серіалу "Чорнобиль" з сюжетом про диверсію ЦРУ
Категорія
Світ
Дата публікації

Опубліковано трейлер російського серіалу "Чорнобиль" з сюжетом про диверсію ЦРУ

Опубліковано трейлер російського серіалу "Чорнобиль" з сюжетом про диверсію ЦРУ
Джерело:  online.ua

В соцмережах опублікували трихвилинний трейлер серіалу «Чорнобиль», який виробляє Amalgama Studio для російського НТВ. Варто зазначити, що телеканал офіційно не анонсував ролик, передає ONLINE.UA з посиланням на "Тjournal".

Ролик оприлюднили на YouTube-каналі одного з акторів серіалу Ігоря Петренко (Igor Petrenko unofficial), проте до вечора 24 липня виявити його там не вдалося. Логотипу НТВ в ролику немає.

У травні на цьому ж каналі Петренко опублікував ролик, нібито знятий для проб в 2014 році.

"Саундтрек ролика не має відношення до фільму, трейлери ще не виходили", - розповів тоді власник каналу.

Що цікаво, "Чорнобиль" стане одним із наймасштабніших проектів в історії НТВ. Продюсер повідомив, що всі 12 епізодів покажуть в 2019 році - проте точної дати релізу поки немає. Режисером став Олексій Мурадов.

Зйомки російського "Чорнобиля" пройшли навесні 2018 року, але про підготовлюваний серіалі згадали через рік, на тлі успіху однойменного міні-серіалу від американського каналу HBO. У соцмережах запідозрили проект в спотворенні історії: сюжет побудують навколо розшуку співробітника ЦРУ, а головним героєм виступить підполковник військової контррозвідки.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше директор китайської турфірми  продавав охочим тури  в Чорнобиль, але возив їх в російський Челябінськ.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?