Опубліковано відео з місця страшної аварії під Києвом
Категорія
Події
Дата публікації

Опубліковано відео з місця страшної аварії під Києвом

Опубліковано відео з місця страшної аварії під Києвом
Джерело:  online.ua

У мережі з'явилося відео з місця  дорожньо-транспортної пригоди під Києвом, яка відбулася на Гостомельській трасі, і в якій загинуло три людини.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відео, опубліковане на YouTube.


ТСН  стало відомо, що крім трьох загиблих, є ще одна постраждала учасниця ДТП, - пасажирка легкового автомобіля, яку після аварії в украй важкому стані госпіталізували.


ДТП попередньо відбулося після того, як чоловікові-водієві Skoda стало погано за кермом. Він разом з приятелем і двома подругами повертався з лісу, де компанія нібито збирала гриби. На вході в поворот він втратив свідомість, а ногою натиснув на педаль газу. Пасажир в останній момент перед зіткненням з маршруткою викрутив кермо в сторону. Це врятувало від серйозних травм пасажирів рейсового автобуса.


Однак, в результаті ДТП загинуло троє пасажирів легкового автомобіля, а четверту після аварії в украй важкому стані госпіталізували. Відзначається, що удар був такої сили, що машину буквально розплющило. Тіла довелося діставати рятувальникам за допомогою гідравлічних ножиць.


У мережі оприлюднили відео з місця трагедії. На відеоролику відображено, як рятувальники витягують придавлені тіла з автомобіля.



Як повідомляв ONLINE.UA,  ДТП сталося близько 13:30, автомобіль Skoda на великій швидкості в'їхав в маршрутку.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?