Організатори Євробачення-2017 спростували тривожну інформацію
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Організатори Євробачення-2017 спростували тривожну інформацію

Організатори Євробачення-2017 спростували тривожну інформацію

У Національній телекомпанії України спростували інформацію, що Україна може втратити право на проведення міжнародного пісенного конкурсу Євробачення-2017.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook виконуючого обов'язки гендиректора НТКУ Олександра Харебіна.
Як раніше повідомлялося, Харебін нібито заявив, що на початку жовтня Європейський мовний союз як власник бренду "Євробачення" дав нібито НТКУ червону картку щодо термінів і фактично зриву підготовки до Євробачення. Комісією були відзначені бюрократія, недосконалість законодавства, а також халатне ставлення деяких чиновників до цього заходу.
Також зазначалося, що Європейський мовний союз повинен був прийняти остаточне рішення про проведення Євробачення в Україні на генеральній асамблеї, яка відбудеться 8 грудня.
Однак Харебін поспішив спростувати цю інформацію, опублікувавши відповідний пост на своїй сторінці в соцмережі. Він заявив, що його слова просто вирвали з контексту і насправді питання так не стоїть.

Читайте також: Євробачення-2017: названа вартість квитків
"Дві хвилини, вирвані з контексту годинного інтерв'ю. Помилки в цифрах і домисли в фактах. Радує тільки чітка фінальна фраза сюжету. Євробачення в Україні буде!", - зазначив він.
"8 грудня Генеральна Асамблея Європейської мовної спілки пройде в Швейцарії, а не приїжджає в Україну. Від нас там чекають доповідь щодо фінальної ситуації з підготовкою до конкурсу. Наглядова рада Eurovision була у нас 9-11.11 і поїхала, змінивши червону картку на зелено-жовту", - додав він.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше організатори пісенного конкурсу Євробачення-2017 заявили, що на території національного заповідника "Софія Київська" церемонії відкриття не буде. Урочисте відкриття може відбутися біля Маріїнського палацу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?