Організатори Євробачення дали остаточну відповідь тим, хто проти перемоги Джамали
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Організатори Євробачення дали остаточну відповідь тим, хто проти перемоги Джамали

Організатори Євробачення дали остаточну відповідь тим, хто проти перемоги Джамали
Джерело:  online.ua

Європейський мовний союз розглянув петицію, автори якої просили переглянути  результати пісенного конкурсу Євробачення-2016, і прийняв рішення залишити перемогу за українською співачкою Джамалою.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook пісенного конкурсу Eurovision Song Contest.


"Переможець "Євробачення-2016" був обраний професіоналами музичної індустрії, і вами, глядачами, кожен з яких дав 50% частку голосів, що вплинули на результат. Українка Джамала виграла, завдяки широкій підтримці як з боку журі, а так і телеглядачів. Вона зробила це завдяки видатному виконанню емоційної пісні, яка розповідає особисту історію", - пояснили свою позицію організатори конкурсу.


Також вони виділили австралійку Дами Їм, яка виграла голосування журі, і росіянина Сергія Лазарєва, що виграв телеголосування, і відзначили, що вони обидва "заслуговують похвали за їх вистави  світового класу та чудові пісні". Організатори конкурсу підкреслили, що через Їм і Лазарєв не виграли конкурс, але "відреагували на результати, як переможці".

"Євробачення - це конкурс. Там може бути тільки один переможець. Ми розуміємо, що не всі згодні з підсумками конкурсу "Євробачення" цього року, проте в змаганні, де результати визначаються на основі суб'єктивної і часто дуже особистої думки, завжди знайдуться люди, які не згодні. Незалежно від цього, результат залишається в силі. Україна є і залишиться, переможцем "Євробачення-2016". Чи згодні ви, чи не згодні, ми закликаємо тих, хто підписав цю петицію, прийняти результат, який відповідає правилам, і продовжити конструктивний діалог про шляхи подальшого зміцнення і вдосконалення "Євробачення", - резюмували в Європейській мовній спілці.


Як повідомляв ONLINE.UA,  бюджет участі Джамали в Євробаченні-2016 склав три мільйони гривень.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?