Організатори Євробачення прокоментували рішення України щодо Самойлової
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Організатори Євробачення прокоментували рішення України щодо Самойлової

Організатори Євробачення прокоментували рішення України щодо Самойлової
Джерело:  Євробачення

Європейський мовний союз (ЄМС), який є організатором міжнародного пісенного конкурсу Євробачення, прокоментував рішення СБУ про заборону в'їзду в Україну Юлії Самойловій, яка незаконно відвідувала окупований РФ Крим.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на офіційний сайт конкурсу.

Читайте також: Р ішення України щодо Самойлової: Росія гарячково шукає вихід
"Ми повинні поважати закони країни, яка приймає конкурс, але ми глибоко розчаровані цим рішенням, оскільки нам здається, що це суперечить і духу конкурсу, і розумінню інклюзивності, яке є однією з ключових цінностей. Ми продовжимо діалог з українською владою і зробимо все, щоб всі артисти могли взяти участь в 62-му конкурсі Євробачення в Києві в травні", - сказано в повідомленні Європейського мовного союзу.
Нагадаємо, що Самойлова в 2014 році підтримувала військову окупацію України Росією. Більш того, співачка в 2015 році виступила в окупованому Криму і була внесена в базу Центру "Миротворець".
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше виконавчий директор конкурсу Йон Ола Санд стверджував, що ЄМС поважає і розуміє закони України. Рішення про заборону в'їзду Самойловій в країну повинна приймати українська влада.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?