Організатори Євробачення роз'яснили "заборону" прапора кримських татар
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Організатори Євробачення роз'яснили "заборону" прапора кримських татар

Організатори Євробачення роз'яснили "заборону" прапора кримських татар
Джерело:  online.ua

Організатори Євробачення-2016 заявили, що документ, який забороняє прапор кримських татар на пісенному конкурсі, був попереднім і не призначався для публікації.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сторінку Європейської мовної спілки в Facebook.
Відзначається, що список заборонених прапорів є неповним. Після складання повноцінного переліку для заборони документ обіцяють опублікувати на офіційному сайті Євробачення.
"Документ містив невичерпний перелік прикладів прапорів, які відповідно до політики використання прапорів будуть заборонені в залі. Цей документ не був призначений для публікації. Організатори просять вибачення у всіх, хто почувається ображеним через список", - сказано в повідомленні.
Нагадаємо, згідно з документом, кримськотатарський прапор увійшов до списку недержавних прапорів. Крім нього були нібито заборонені прапори Косово, Нагірного Карабаху, Країни Басків, Автономної Республіки Крим і кримських татар, Палестини, Північного Кіпру, Придністров'я, а також терористичної організації ІДІЛ і бойовиків ДНР.
Також повідомлялося, що кримськотатарська співачка Джамала, яка представляє Україну, виступить у другому півфіналі конкурсу під номером 15.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?