Організатори Євробачення сильно засмутили Росію
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Організатори Євробачення сильно засмутили Росію

Організатори Євробачення сильно засмутили Росію
Джерело:  interfax.com.ua

Європейський мовний союз (ЕВС), який є організатором міжнародного пісенного конкурсу Євробачення, визнав, що Київ може не пустити представницю Росії  Юлію Самойлову, яка незаконно відвідувала окупований РФ Крим.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Интерфакс-Украина".
За словами виконавчого директора конкурсу Йона Ола Санда, ЄВС поважає і розуміє закони України. Рішення про заборону в'їзду Самойловій в країну повинна приймати українська влада.
Читайте також: У Авакова пояснили, як вчинити з учасницею Євробачення від Росії: соцмережі киплять
"Ми повністю поважаємо і розуміємо закони України, але з боку Європейської мовної спілки (ЄМС) у нас немає ніяких заперечень до російської делегації і не бачимо порушень з їх боку. Ми хочемо, щоб всі країни брали участь, але це рішення української влади, і ми будемо його поважати", - сказав він.
Йон Ола Санд також зазначив, що розраховує на оптимальне вирішення цього питання.
Нагадаємо, раніше у мережі відзначили, що Самойлова в 2015 році виступала на території окупованого Криму.
Проте у СБУ ще не прийняли рішення про те, чи забороняти  представниці РФ на Євробаченні-2017 Юлії Самойловій, яка виступала в Криму в'їзд в Україну.
При цьому  у мережі закликали українську владу якнайшвидше відреагувати на ситуацію з можливою учасницею Євробачення від РФ.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?