Ось такі берці: соцмережі вразило фото з передової АТО
Категорія
Події
Дата публікації

Ось такі берці: соцмережі вразило фото з передової АТО

Ось такі берці: соцмережі вразило фото з передової АТО
Джерело:  online.ua

У мережі показали фото того, як військовослужбовці Збройних сил України, які беруть участь у бойових діях на Донбасі, з приходом осені видозмінюють своє взуття, що вразило користувачів мережі.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook проекту "Повернись живим".
"Осінь на Сході: - Бачиш, в яких я берцях - перемотав дротом пакети на ногах, так і воюємо. - Ну що ти прибідняєшся, не все у вас так погано. - Та я жартую. Там просто бруд і мокро, а берці перемотав, щоб не забруднити", - йдеться в повідомленні.
"Болото і бруд в окопах на війні тільки починаються. Це я, їду Донбасом і милуюся різнокольоровими деревами, а хлопцям не до цієї краси. Але вони не ниють і не здаються. Чудовий приклад!", - також написали в "Повернись живим".



У соцмережах підтримали українських військовослужбовців. Так, Vitalii Yemelin написав: "Тоді будемо триматися братися, хто витерпить до кінця, врятований буде".


Світлана Хань: "Бідні хлопці, як хочеться щоб ця клята війна закінчилася!"


Zarina Akopyan: "Армійський лайфхак) Зате берці чисті будуть, і мити не треба зайвий раз)".


Віктор Сіроманець: "Так на таку погоду є гумові чоботи з утеплювачем".


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше

президенту України Петру Порошенку показали польовий раціон військовослужбовців ЗСУ

.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?