Ось вам і причина заяв: в мережі посміялися над боргами "подруги" Путіна
Категорія
Світ
Дата публікації

Ось вам і причина заяв: в мережі посміялися над боргами "подруги" Путіна

Ось вам і причина заяв: в мережі посміялися над боргами "подруги" Путіна

Російське Агентство зі страхування вкладів подало позов з вимогою стягнення боргу по кредиту партії кандидата в президенти Франції Марін Ле Пен "Національний фронт" в 9 млн євро.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Радіо Свободу".
Читайте також: У французької "подруги" Путіна знайшли двійника в Росії: соцмережі веселяться
Банки Франції та Європи відмовили "Національному фронту" в фінансуванні, тому в кінці листопада 2014 партії довелося взяти кредит в "Першому чесько-російському банку". При цьому Ле Пен звинувачували в залежності від Росії, але політик заперечила. ПЧРБ займав 126-е місце в банківській системі РФ, після чого 1 липня 2016 року його ліцензію відкликали.
"До дати відкликання в банку ліцензії на здійснення банківських операцій права вимоги за кредитним договором французької партії "Національний фронт" відступлені банком третій особі", - заявили в російському Агентстві зі страхування вкладів.
Відзначимо, що в соцмережах припустили, що саме в заборгованості "Національного фронту" російській фінустанові криється причина риторики Марін Ле Пен на підтримку президента Росії Володимира Путіна.



Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Марін Ле Пен заявила, що не вважає незаконною анексію українського Криму Росією.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?